VIDEO: Nenad Čanak brutalno izvijeđao ratnog zločinca Vojislava Šešelja i vođu Belih orlova

VIDEO: Nenad Čanak brutalno izvijeđao ratnog zločinca Vojislava Šešelja i vođu Belih orlova

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak brutalno je izvrijeđao i opsovao predsjednika SRS Vojislava Šešelja i izazvao ga na dvoboj s pištoljima. Njegov jutrošnji nastup uslijedio je nakon gostovanja Šešelja u emisiji “Ćirilica”, tijekom koje je izbila žestoka svađa s liderom LDP-a Čedomirom Jovanovićem, koji je zbog toga napustio studio.

Čanak je ispričao kako je Šešelj kada su se našli oči u oči “stavio bodyguarda pa rekao da će mu kopulirati s majkom” nakon čega je počeo da viče i prijeti.
“E pa Vojislave Šešelju svinjo jedna zločinče najobičniji, ‘ajde Vojvodo pištolj ti pištolj ja, čekam te gdje hoćeš kad hoćeš s pištoljem ponesi tvoj koji si potezao na studente da te vidim da riješimo to zauvijek”, rekao je Čanak u studiju Jutarnjeg programa na televiziji Happy kod Milomira Marića.

Prethodno je voditelj pokušao da izmami reakciju lidera LSV pričajući o Šešeljevim akademskim uspjesima. Na opasku da je Šešelj doktorirao kao najbolji u Jugoslaviji Čanak je nastavio s napadima, prenose srpski mediji.

“Kako je doktorirao? Zato što je trebalo iz neke selendre da izvuku nekoga tko će da bude doktor nauka da komunisti pokažu kako su vertikalni proboji mogući. To je Šešeljev doktorat. Što me tu maltretiraju s tim Šešeljevim doktoratom? Što on zna?”, pitao se Čanak.

“On je zvijer koja je zbog svojih seksualnih frustracija, zbog toga što je poludio došao da se sp*da s ovom zemljom i s ovim narodom”, kazao je Čanak i ispričao kako je bivši šef diplomacije SRJ Vuk Drašković navodno upitao Šešelja kako može toliko da laže, na što mu je ovaj navodno odgovorio: “Dok je milijun nepismenih u Srbiji ja ne treba da brinem za svoju budućnost”.

Podsjetimo, pravomoćno osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj u Srbiji zapravo dođe nešto kao televizijska zvijezda, koju urednici zovu u emisije koje se emitiraju uživo kad im padne gledanost. Jer, dolazak lidera radikala i poznatog ratnog huškača u tv-studio za urednike bez moralnih skrupula zapravo predstavlja – čisto veselje.

Tako je bilo i ovog ponedjeljka u “Ćirilici”, na Happy televiziji, gdje je Šešelj cijelo vrijeme provocirao predsjednika Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomira Jovanovića. U studiju su još bili i prof. dr Branimir Nestorović i redatelj Dragoslav Bokan, piše Slobodna Dalmacija.

Ogorčen zbog Šešeljeve izjave da je “Jovanović jedini put uspio u svojoj politici onda kada je ubijen nekadašnji premijer Srbije Zoran Đinđić”, lider LDP-a se u jednom trenutku ustao i napustio studio. Na to je Šešelj sa smješkom dodao kako mu je i bio cilj isprovocirati i istjerati iz studija Jovanovića.

Foto: Screenshot/TV Happy