NAROD ZABRINUT: Skriva li kraljevska obitelj stvarno zdravstveno stanje Kate Middleton?

NAROD ZABRINUT: Skriva li kraljevska obitelj stvarno zdravstveno stanje Kate Middleton?

Posljednja objava kraljevske obitelji na društvenim mrežama dodatno je zabrinula fanove Kate Middleton koji misle da skrivaju njezino stvarno zdravstveno stanje.Povodom Dana žena, kraljevska obitelj objavila je čestitku na društvenim mrežama, a u glavnoj ulozi bila je princeza od Walesa Kate Middleton.

Na profilu su objavljenje njene stare fotografije iz starih kraljevskih posjeta, a njezine fanove to je dodatno zabrinulo te su sigurni da palača skriva pravo zdravstveno stanje princeze, prenosi Dnevnik.hr.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Glumica Jelena Perčin iskreno priznala: Moja 14-godišnja kći dovodi dečka doma

“Sretan Međunarodni dan žena! Slavimo utjecaj nevjerojatnih žena danas, i svaki dan. Ovo su samo neke od briljantnih žena koje su nas inspirirale u proteklih 12 mjeseci”, stoji u statusu koji prati fotografije.

Ipak, nema nijedne novije fotografije princeze, a posljednja na kojoj je viđena puštena je u javnost prije nekoliko dana, no nakon nje su se počele širiti teorije zavjere.

Princeza inače nije bila viđena ni na jednom kraljevskom događaju otkako se pojavila u crkvi u Sandringhamu na Božić s Williamom i njihovom djecom Georgeom, Charlotte i Louisom. Zbog toga su se počele širiti zavjere o tome zašto je zapravo tako dugo nema pa su iz Kensingtonske palače prije nekoliko dana objavili vijest da je dobro kako bi ih ušutkali.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Alka Vuica otkrila da ne razgovara s jednim poznatim Hrvatom: To je njegov grijeh, a ne moj

Podsjetimo, nedavno je jedan španjolski medij šokirao je javnost objavivši kako je Kate Middleton, nakon operacije, završila u komi kao i da je njezino stanje bilo zabrinjavajuće, ustvrdivši kako je zbog toga i produžen njezin boravak u bolnici. Iz palače zbog svega ne kriju bijes.

Budući da se, odlukom Kate Middleton, i dalje drži u najstrožoj tajnosti razlog njezine operacije i što se točno dogodilo da je princeza od Walesa završila na operacijskom stolu, ne čudi da se cijelo vrijeme pojavljuju razne informacije i teorije o njezinom zdravlju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: HDZ najviše vjeruje prokušanim komunističkim kadrovima. Pa znate li tko je Antun Palarić: A što je tek napravio prijatelj Martine Dalić

Jedan španjolski medij sada je otišao toliko daleko da je objavio da je Kate Middleton bila u komi, ali i u velikoj opasnosti nakon što je operirana. Kako prenosi magazin People, dobro upućeni izvor iz palače osudio je te tvrdnje rekavši kako je to ‘potpuna besmislica’, kao i da je riječ o ‘izmišljotini’.

Ne treba ni govoriti koliko je takva vijest zabrinula za javnost, osobito najveće štovatelje britanske kraljevske obitelji, i Kate Middleton ponajviše, koji sada zbog svega s pravom strahuju, javlja Tportal.

Ovu vijest objavila je novinarka Concha Calleja koja je ustvrdila u popularnoj španjolskoj emisiji Fiesta kako je 42-godišnja Kate Middleton zbog komplikacija tijekom operacije završila u komi.

Liječnici su morali donijeti drastične odluke u samom trenutku zbog komplikacija koje su se pojavile. Odluka je bila da je stave u induciranu komu, zbog čega su je morali i intubirati. Pojavio se niz ozbiljnih komplikacija na koje nisu računali jer je operacija kao takva prošla dobro, no ista situacija nije bila s postoperativnim periodom’, izrekla je Calleja i izazvala bijes Britanaca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Barišić ima problem: Napušta ga čovjek koji je nekad navijao za Partizan. A on ga je ugurao u Dinamovu skupštinu

Ona tu nije stala već je dodala kako je Katein život bio ugrožen kao i da je praktički svo bolničko osoblje poslano u dom princeze od Walesa kako bi nazočili procesu oporavka.

Izvor iz palače potom je rekao za The Times: ‘Ovo je totalna glupost. Ta novinarka nije niti pokušala provjeriti činjenice. To je u osnovi, potpuno izmišljeno, a ja ću se ovdje koristiti pristojnim engleskim: tu nema nikakve istine.’