Zločin u Međimurju: Sestra sve priznala policiji?

Zločin u Međimurju: Sestra sve priznala policiji?

Smiljana Srnec (45) slomila se u tijekom policijskog ispitivanja i istražiteljima priznala kako je i kada ubila svoju sestru Jasminu Dominić, doznaje Telegram iz dobro obavještenih izvora upućenih u ovaj slučaj. Još se, međutim, čeka ispitivanje u nazočnosti odvjetnika koje bi onda moglo biti korišteno kao službeni dokaz.

Tužiteljstvo je u međuvremenu odobrilo policiji da joj produlji pritvor, kako bi mogla biti okončana i obdukcija tijela. Na taj način bit će i službeno potvrđeno kako je Jasmina Dominić ubijena, no neslužbene informacije govore da ju je sestra jednostavno zatukla, piše Telegram.

Tijelo Jasmine Dominić koja je nestala još 2000. godine pronađeno je u subotu u zamrzivaču u obiteljskoj kući u mjestu Palovec. Pronašli su ga, doznajemo, članovi obitelji Srnec koji su preuređivali dio prostora u kući.

U tom trenutku Smiljana Srnec nije bila u kući pa su članovi obitelji prišli zamrzivaču u kojem je, inače, godinama uredno bila spremana hrana. Međutim, nikada nitko nije dublje zavirio u škrinju, pa je tijelo Jasmine Dominić u njoj bilo svo ovo vrijeme skriveno.

Smiljana Srnec navodno je uspješno zavaravala cijelu obitelj i prijatelje govoreći kako njezina sestra nije nestala, već je odselila iz Hrvatske. Uvjeravala ih je kako je preko jedne prijeteljice dobila informacije da je Jasmina otišla u Francusku, te kako je pronašla posao na jednom brodu.

Odvjetnik Smiljane Srnec kaže da nije priznala ubojstvo tijekom ispitivanja od strane policije. – To nije točno – rekao je. Osumnjičenica za ubojstvo je u pritvoru koji joj je produljen i najvjerojatnije bi sutra trebala biti ispitana u Županijskom državnom odvjetništvu. Na pitanje je li se slomila i priznala ubojstvo, glasnogovornik PU međimurske Nenad Risek nam je rekao: “Nemamo takve informacije”, prenosi Večernji list.