Bandićeva bliska prijateljica postala doktorica znanosti: Zašto ne želi reći istinu o svom odnosu s pokojnim gradonačelnikom?

Bandićeva bliska prijateljica postala doktorica znanosti: Zašto ne želi reći istinu o svom odnosu s pokojnim gradonačelnikom?

Doktorica stomatologije i bivša Miss Universe Natalija Prica (34) je u subotu službeno postala doktorica znanosti. Natalija je pozirala s diplomom na svečanoj promociji doktora znanosti i umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Pricu javnost poznaje kao blisku suradnicu bivšeg gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, a nakon njegove smrti rijetko se pojavljivala u javnosti, javljaju 24sata.

Natalija se pohvalila na društvenim mrežama novim statusom.Svečana promocija doktora znanosti i umjetnosti! dr.sc. – napisala je Prica u opisu fotografije.

Natalija Prica je postala doktorica znanosti

Natalija je na petoj godini Stomatološkog fakulteta ponijela titulu Miss Universe Hrvatske 2011. godine, a kad je krunu predala nasljednici, vratila se stomatologiji. Pričama o odnosu nje i Bandića nakon smrti odlučila je stati na kraj: 

– Kad je gospodin Bandić preminuo, vidjelo se pravo lice mnogih ljudi koji su jedva dočekali izmišljati svakojake gadosti, iživljavajući se pritom na meni. No to ide njima na dušu. Zadnji put kažem, gospodin Bandić i ja bili smo politički bliski suradnici i to je sve. To uopće nije tajna niti sam to ikada dovodila u pitanje – rekla je ranije u intervjuu za Story.

Teleskop je napisao više istraživačkih članaka o Bandićevoj smrti. Tada nam je iz više izvora potvrđeno da je Milan Bandić umro u stanu Natalije Price. Kasnije su neki njegovi prijatelji neuspješno pokušala zavarati medije i javnost tvrdeći da je Milan Bandić bio kod prijatelja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMAT: REKONSTRUKCIJA POSLJEDNJIH SATI ŽIVOTA MILANA BANDIĆA: Je li prekasno pozvana Hitna pomoć? Zašto je doktor Redžepi obmanjivao hrvatsku javnost?

VELIKI DOSJE O SMRTI MILANA BANDIĆA: Kada je doživio srčani udar bio je sa svojom bliskom suradnicom Natalijom Pricom u njezinom stanu. Doktor Redžepi je došao tek nakon kobnog infarkta