Bivši igrač Hajduka progovorio o nesportskom životu i ludim pijankama: Ne mogu biti samo s jednom osobom

Bivši igrač Hajduka progovorio o nesportskom životu i ludim pijankama: Ne mogu biti samo s jednom osobom

Životni problemi bivšeg igrača Hajduka Artema Milevskog otprije su poznati javnosti. Umirovljeni Ukrajinac, koji je nekoć branio boje Hajduka, a kasnije i Splita, nedavno je završio u bolnici zbog alkoholizma i pristao na liječenje koje je, pišu njegovi sunarodnjaci, urodilo plodom.

U razgovoru za ukrajinske medije Milevski je otvorio dušu i govorio o za mnoge neugodnim temama.

– Žena se mora brinuti o tebi, mora imati svoje ‘ja‘, mora imati karakter, smisao za humor,razumjeti šale, biti na istoj valnoj duljini, biti prijatelj, pomagati svugdje…Ja sam čovjek koji ne može biti sa samo jednom osobom. Ne volim osobu s kojom spavam, meni je to isključivo fizičke prirode – odgovorio je na pitanje o ljubavnom životu, javlja Slobodna Dalmacija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: EKSKLUZIVNO: HDZ-ovci otkrili zašto nema Marija Kapulice na listi za Sabor. Je li problem u tome što je u sukobu s Markom Milićem?

Otkrio je i detalje “ludih” noćnih provoda.

– Bilo je situacija u kojima bih spavao s dvije djevojke. Nekada bi bila dva muškarca i jedna djevojka, ali to nije baš ugodno, bolje je obrnuto.

Kaže, najviše što je u jednom mahu potrošio na eskort dame bilo je tisuću dolara, a danas više ne zna kako se kreću cijene. Očito se “ohladio” od takvog načina života, a spominje se i da želi postati otac uz pomoć surogat majke.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Drama u obiteljskoj kući Harisa Džinovića: Odbjegla supruga Melina iznenada se pojavila, a on završio u policiju. Pet sati davao iskaz

– Ako se ovako nastavi, slijedit ću put jednog slavnog nogometaša – započeo je, očito govoreći o Cristianu Ronaldu, čije je prvo dijete rodila surogat majka, pa nastavio:

– Pet godina to su mi govorili u šali i zadirkivali me. Čak i kad sam bio u vezama, djevojka mi je rekla da je jasno kako će mi dijete roditi surogat majka. Ja sam rekao da ne znam što će biti, svašta se može dogoditi.

Na slici: Artem Milevski