Ella i Charles na sudu: Hoće li se dogovoriti oko podjele imovine

Ella i Charles na sudu: Hoće li se dogovoriti oko podjele imovine

Elli Dvornik i njezinu uskoro bivšem suprugu Charlesu Pearcu jučer je zakazano ročište, a fotografi su ih ulovili tijekom dolaska na Općinski sud u Puli. Na izjave novinara nisu htjeli odgovarati, a već prije Ella se na svom Instagramu oglasila povodom svega toga te objasnila kako ne želi da njezina djeca jednog dana čitaju sve i svašta o rastavi svojih roditelja.

“Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice ‘iz izvora’ i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi”, napisala je Ella tada u priči koju je objavila na Instagramu, javlja Dnevnik.hr.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Veliki intervju s Lepom Brenom na HRT-u: Burne reakcije na društvenim mrežama. Iva Šulentić je besramno izreklamirala Breninu tvrtku i čarape. A to je protuzakonito

“Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece”, napisali su u dopisu sa suda.  Podsjetimo, Ella i Charles zajedno su proveli 10 godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri, Balie i Lumi.

Nedavno su isplivali novi, nimalo lijepi detalji oko njihova odnosa. Naime, kako je pisao Jutarnji list Ellina firma i obrt trenutačno su u blokadi iako dobro posluju, a razlog tome se krije u Charlesovu potezu koji je izveo njoj na štetu. Njoj bliski izvori otkrili su da joj je uskoro bivši suprug skinuo novac s poslovnih računa firme Manijak i obrta Cruella jer je neovlašteno, kao zaposlenik, imao pristup i novac je prebacio na svoj privatni žiro račun.

Ella je firmu Manijak pokrenula 2016. godine i to kao prvi europski inkubator koji je okupljao influencere na marketinškoj platformi za poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. Isprva je u njoj bila zaposlena samo jedna osoba, a od 2021. godine dvije čija je plaća iznosila nešto više od 1000 eura, a godišnji prihodi su im u prosjeku iznosili oko 200 tisuća eura; javlja Dnevnik.hr.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATIMOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Došla na HRT govoriti o svom mentalnom zdravlju, a onda napala Ivana Pernara: On mi je najantipatičniji

Prema podacima Fine, Manijak je pak prošle godine imao prihod od 219 tisuća eura, dok su kapital i rezerve iznosili 300 tisuća eura. Ove godine je u blokadi bila tri puta, našla se na popisu neisplatitelja plaća, a od 22. rujna je u četvrtoj blokadi.

“Sve te firme bile su Elline, Charles je bio samo zaposlenik”, izjavio je Ellin blizak izvor i dodao da je Charlesa uopće smiješno nazivati poduzetnikom i da je on uništio firmu.

“On je kamikaza”, zaključio je. Ella je inače ove godine pokrenula i treću firmu Alterella koja uredno posluje i bavi se promidžbom.

Podsjetimo, nedavno je i Žarka Kuljiš, majka Danijele Dvornik i Ellina baka, komentirala je na Facebook profilu jednog portala ispod objave vezane za rastavu svoje unuke i podjelu imovine.

„Trebaju tri macana da ga otjeraju iz kuće pa neka živi o svom trošku i neka sam plati odvjetnika i sudskog tumača pa neka na sudu dokazuje koliko je što njegovo. Sve ove godine živi od njenih novaca, auto koji je izabrao ona mu plaća leasing”, napisala je u odgovoru na jedan komentar, piše 24 sata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Mirjana Hrga: Danas je najteže biti “gazda”. Problem je u tome što (ne)radnik ne bi radio, primao bi plaću i još ti zapovijedao

„Nije ni centa zaradio, živio je od njene love. Kuća je njena, ona je otplaćuje. Još bi on i da mu alimentaciju plaća”, napisala je Žarka dalje.

„Ako je netko mislio da je on poduzetnik, točno je, dobro se udao i sad bi otpremninu”, uz to je dodala da Charles živi u Hrvatskoj već 10 godina, a da ne zna ni riječ hrvatskog.

Od izvora bliskih obitelji 24 sata su dobili potvrdu da iza profila koji je napisao ove komentare uistinu stoji baka Elle Dvornik, a i da se cijela obitelj slaže s njome i podupire Ellu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Ponovno se sudi Hrvatima osuđenima za terorizam u Australiji. Sve im smjestio udbaš koji se uvukao u njihove redove?

Influencericu Ellu Dvornik (32) u ponedjeljak smo mogli gledati u emisiji ”Knjazalište”, gdje ju je voditelj Robert Knjaz smjestio u ulogu radnika u građevini. Ella je s majstorom Husom postavljala pločice i uređivala nečiju kuću. Uz to, otkrila je i koliko ona kao influencerica može zaraditi za jedan mjesec. Ovo je vatrena tema jer mnogi imaju dojam kako je influencer marketing vrlo unosan posao te rijetki influenceri i popularne osobe s društvenih mreža govore o točnim iznosima koji im sjedaju na bankovne račune početkom mjeseca.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: NI KVADRAT KUĆE ENGLEZU: Cijela obitelj stala uz Ellu. Pa on je bio teški neradnik. Nije ni centa zaradio

Dvornik je rekla da mjesečno može zaraditi i do 80.000 eura. 

– 10 tisuća do 80 tisuća eura – rekla je influencerica, na što je simpatični građevinar ostao bez teksta. 

– Pa ja toliko ne mogu godišnje – rekao je pa dodao da građevinari, ako su dobri, mogu zaraditi oko tisuću i pol eura mjesečno.

– Neće vas više biti, nestat će vas – rekla mu je Ella na to. Otkrila je da je njena influencerska karijera započela 2014., kad je pisala blog.

Ella se sada i prvi put nakon vijesti o tužbi oglasila osobno na svojim društvenim mrežama. 

“Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice ‘iz izvora’ i igrati se pokvarenog telefona našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. Charles je otac moje djece, ja sam majka njegove. U interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovoga. Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom tko je bolji, a tko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi”, napisala je Ella na Instagram storyju.

Foto: Hina