Gazda pjevao s Miroslavom Škorom: Inzistirao je na jednoj pjesmi

Gazda pjevao s Miroslavom Škorom:  Inzistirao je na jednoj pjesmi

Miroslav Škoro za dvadeseti rođendan svoga najpoznatijeg albuma “Milo moje”, odlučio se za reizdanje, i to na bogatom LP formatu, a koje je predstavio u utorak 5. prosinca od 16 sati u Klubu Šumica u zagrebačkim Sesvetama.  A kao dodatak sjajnom druženju, Škoro je predstavio i vina svoje vinarije ‘Škoro’, a potpisao je i ugovor o poslovnoj suradnji. 

Da je druženje bilo bogato dobrim pjesmama pobrinuo se Škoro koji je okupljenima zapjevao, među ostalima, “Milo moje”. Promociji je prisustvovao i poduzetnik Ivica Todorić koji je iznenadio sve došavši na pozornicu i izrazivši želju da zajedno sa Škorom zapjeva “Sude mi”., javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: TRAG NOVCA: Je li Barbarić pogodovao općini Jelsa, a onda općina Jelsa pogodovala Barbariću: I tko je taj Metkior Ćurin

– Ja sam imao drugu ideju, ali može. Ti si u pravu – kazao mu je Škoro prije nego što su zapjevali. A kako to zvuči poslušajte u videu. 

Inače, osim s originalnom produkcijom, album u izdanju Croatia Recordsa i Campusa obogaćen je knjižicom na kojoj se nalaze dodatni sadržaji: fotografije i memorabilije, intervjui i tekstovi svih pjesama.

”Milo moje”, “Sude mi”, “Ne vjeruje srce pameti”, “Reci, brate moj” i “Reci gdje je dom” samo su neki od bezvremenskih hitova na kojima su mnoge generacije odrasle, a od danas se mogu poslušati i na vinilu.

Davne 2003. godine, nakon izlaska CD-a “Milo moje”, Škori su se preko noći otvorila vrata svih koncertnih dvorana u domovini i dijaspori. Publika je u nepreglednim redovima čekala ispred blagajni dvorana ne bi li nabavila ulaznicu za njegov koncert. Svi su uglas pjevali njegove najpoznatije refrene. To euforično stanje oko cijelog albuma trajalo je nekoliko godina i sam je Škoro rekao da nikada u životu nije imao više koncerata nego tada.