Milanović posjekao prst pa se žali na Banožića što mu nije osigurao doktora: Ali zašto se nije obratio supruzi liječnici?

Milanović posjekao prst pa se žali na  Banožića što mu nije osigurao doktora: Ali zašto se nije obratio supruzi liječnici?

Mnogi su na jučerašnjoj svečanosti otvaranja Pelješkog mosta primijetili da se predsjednik Zoran Milanović pojavio sa zamotanim prstom.

O kakvoj je ozljedi riječ otkrio je danas novinarima u Karlovcu gdje se obratio 1. hrvatskom kontingentu vojnika koji u sklopu aktivnosti ojačane budnosti NATO-a, u okviru borbene skupine pod vodstvom Mađarske, odlazi u Mađarsku.

Kako prenosi novinarka N1 Nataša Božić na Twitteru, rekao je kako se porezao tijekom odmora na Hvaru te da nije dobio liječničku pomoć jer ministar obrane Mario Banožić, MORH te Vlada Republike Hrvatske nisu platili predujam liječnicima saniteta HV-a za odlazak na teren, javlja Jutarnji list.

Zamotavao sam se i odmotavao sam, izgledao kao Frankenstein, bio je duhovit Milanović.

Kako prenosi Dnevnik.hr, Milanović je na upit novinara što mu se dogodilo s prstom odgovorio: ‘Sekač mesa‘.

– Ima tamo kuharica u državnoj rezidenciji, ali ja nekad previše radim tuđi posao pa se osakatim. Ali interesantno, nema liječnika dolje gdje ja idem, rekao je Milanović.

Milanović je rekao da je “tamo gdje on ide” svake godine bio i liječnik, ali ga sada više nema.

– A znate zašto ga sad nema? Zato što financijska služba ministarstva nije htjela potpisati, rekao je novinarima Milanović, otvoriši potencijalno novi sukob s ministrom Banožićem.

Milanović je prešutio da je njgova supruga liječnica i da je ona, iako nije kirurg, bez problema mogla napraviti ovaj mali zahvat. Predsjednik je u ovom slučaju malo pretjerao jer zasigurno ima puno boljih prilika da napadne nevoljenog Banožića.

Foto: Hina