Susjedi otkrili zašto je majka nestale Danke Ilić došla u selo: A zašto je automobil parkiran da se ne vidi s ulice?

Susjedi otkrili zašto je majka nestale Danke Ilić došla u selo: A zašto je automobil parkiran da se ne vidi s ulice?

Mještani Brestovca kod Bora, gdje živi obitelj Ivane Ilić, majke djevojčice Danke Ilić (2) koja je nestala u utorak oko 13.45 u zaseoku Brestovac u Banjskom polju, kažu za Kurir da je majka dovela djecu tog dana na imanje da vidi u kojem stanju je kuća i okućnica za život tamo.

Podsjetimo, djevojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je s majkom Ivanom i trogodišnjim bratom kraj vikendice koja pripada obitelji njene majke. Ivana Ilić ispričala je policiji “da joj je dijete nestalo u trenutku kada je sinu krenula dati vode”.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: General Rojs ide na izbore sa svojom listom za dijasporu: Već ima predizborni “spot” koji je postao veliki hit na društvenim mrežama

– Ivana je doznala da je trudna i postao im je tijesan stan u Boru u kojem je živjela s djecom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima, a navodno su počeli razmišljati i o preuređenju stana Ivanine obitelji koji imaju u Banjskom polju, gdje godinama nitko ne živi, ​​da bi se Miloševi roditelji uselili, a oni i djeca ostali u stanu – kažu mještani i objašnjavaju:

– No, s druge strane, Ivanina obitelj, koja je vlasnica imanja, odlučila je ne odobriti ovaj Ivanin i suprugov plan. Čuli smo da oni nisu bili za to rješenje, javlja Jutarnji list.

Mještani kažu da je Ivana u utorak prvi put nakon mnogo godina odlučila otići na imanje i vidjeti u kakvom je trenutno stanju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Poznati psihijatar: Kako je hrvatska desnica izdala “ludog” Pernara. A Plenković je u Lisinskom ponizio Karamarka i provodao ga kao “ukroćenu mečku”

– Tog jutra Ivana je s djecom otišla u Banjsko polje kako bi, navodno, izvidjeli situaciju i vidjeli koliko će im vremena i novca trebati da tu kuću i cijelo imanje urede u pristojne uvjete za životi – kažu za Kurir i dodaju:

– Dankina majka dovezla je brata i nju u utorak na imanje i vjerojatno parkirala straga, kako njezinoj obitelji nitko ne bi javio da je došla. Navodno Ivana uopće nije imala ključ od te kuće, pa su policajci nakon dojave zatekli zaključana ulazna vrata. Tu nije mogla prenoćiti s djecom, jer se u kuću ne može ući, u užasnom je stanju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto tvrdi: Hrvatska policija maltretira hrvatskog branitelja i njegovu brojnu obitelj. Plenković mora smijeniti Božinovića

Prema riječima susjeda, tada se nešto dogodilo i dijete je nestalo.

– Ivanini su općenito čudni ljudi, ne druže se toliko s nama domaćima i nekako se drže po strani. Ivana je kao dijete godinama živjela s majkom, ocem i bratom u Banjskom polju, u kući iz čijeg je dvorišta njezino dijete nestalo prije četiri dana. I tada su odnosi bili zaoštreni, jer se Ivanin djed, inače pradjed nestale djevojčice, nije slagao s Ivaninom majkom, pa su jedno vrijeme živjeli u Brestovcu, a neko vrijeme na ovom imanju – navode susjedi i dodaju:

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Togonal sve šokirao pitanjem koje je postavio Kolakušiću: Jeste li vi u ljubavnoj vezi s europskom tužiteljicom Laurom Kövesi? Živite li zajedno?

– Ivanina majka preminula je prije 11 godina, a tad su se otac i brat preselili u Brestovac i živjeli kod djeda, dok je Ivana tamo ostala sama. Neko je vrijeme živjela sama tu, a zatim je otišla živjeti s ocem i bratom, ali se ubrzo udala.

Na slici: Roditelje nestale djevojčice Danke Ilić