Ivan Pernar i Branimir Bunjac odlučili: Odlaze iz Živog zida jer ne mogu podnositi diktaturu Vladimire Palfi

Ivan Pernar i  Branimir Bunjac odlučili: Odlaze iz Živog zida  jer ne  mogu podnositi diktaturu Vladimire Palfi

Ivan Pernar sinoć je razgovarao s bračnim parom Sinčić-Palfi, no umjesto primirja čini se da je sukob otišao još dalje. Pernar je Palfi dao ultimatum i zatražio njenu ostavku u Glavnom odboru. Sinčić se u 10 sati oglasio i rekao da će održati niz sastanaka u stranci, nakon čega će donijeti odluke. Na to je reagirao Ivan Pernar.

“U 11 sati na konferenciji za medije izlazim iz Živog zida, kao i kolega Bunjac. Kolega Sinčić donio je konačnu odluku koja je bila i očekivana, po još jedan put stao je na stranu svoje supruge. Interes stranke, volja članstva i mišljenje javnosti nažalost mu je nebitno”.

“Ovdje se radi o diktaturi Vladimire Palfi. Pokušao sam sa Sinčićem ljudski razgovarati, nakon sve sramote koju je nanijela stranci. Rekao sam mu da ona mora otići iz Glavnog odbora stranke… No on je donio odluku koju sam očekivao. Još davno je rekao – znate da između žene i stranke ja moram izabrati Vladimiru. To je i učinio, zapečatio je sudbinu stranke i svoju sudbinu. Stavio je interes svoje žene iznad interesa stranke”, rekao je  Pernar u obraćanju novinarima.

“Osnovat ću novu stranku, nastavljamo političku borbu”, rekao je dodavši da s današnjim danom izlazi iz Živog zida.

Palfi je optužio da stalno laže.

“Lagala je kad je rekla da želi biti samo kućanica. Lagala je kad je rekla da ne želi u Sabor, vidjet ćete da će se dogoditi suprotno. Lagala je nešto što vi svi znate, ne želim je javno sramotiti. Ta osoba sustavno laže i njezinim je lažima došao kraj”, kazao je Pernar.