Kontroverzna Severina o “privatnom filmu za odrasle” koji je “snimila” s hercegovačkim poduzetnikom: Pomislila sam kako će reagirati moj razrednik

Kontroverzna Severina o “privatnom filmu za odrasle” koji je “snimila” s hercegovačkim poduzetnikom: Pomislila sam kako će reagirati moj razrednik

Kontroverzna pjevačica Severina Vučković često privlači veliku pozornost javnosti, a tako je bilo i ovaj put kada je naišla na pitanje o tome što joj je najviše obilježilo tridesete godine njezina života.

– Moje tridesete su bile, uh… taman sam završila turneju “Virujen u te”, i početak mojih tridesetih je obilježio film… Najgore u tom periodu mi je bilo što sam mislila: “Isuse Bože, kako će moj razrednik iz srednje škole reagirati. On mi je prvi pao na pamet, bio je baš jedan krasan, plah, miran čovjek. Tek sam kasnije pomislila na mamu, ali za mamu se podrazumijeva da će uvijek biti uz tebe, jer te i poznaje. Bila sam šest mjeseci doma – rekla je Severina iskreno za Gloriju.  Severnina je “snimila” privatni seks film s hercegovačkim poduzetnikom Milana Lučićem koji je postao viralan nakon što ga je objavio Index.

Cijela afera oko Severininih eksplicitnih snimki s broda buknula je 2004. godine. Portala Index.hr, objavio je vruće kadrove na tom portalu uz naslov ‘Ljudi, imamo pornić sa Severinom’.

MOŽDA ĆE VASZANIMATI: Kontroverzna Severina o “privatnom filmu za odrasle” koji je “snimila” s hercegovačkim poduzetnikom: Pomislila sam kako će reagirati moj razrednik

Za objavljivanje Severinina uratka protiv njezine volje Index je kasnije morao iskeširati 200.000 kuna plus troškove parnice te se pjevačici ispričati u pet dnevnih novina. No između svih koji su na internetu virili u njezinu najdublju intimu bili su i sudac, odvjetnici te zapisničar. Oni su na to bili primorani jer je na sudu trebalo utvrditi tko je autor snimke.

– Ne znam što je mislila, ali je stoički odgledala video. I sudac ga je morao gledati u cijelosti pa je na kraju diktirao zapisničaru: ‘Čuli su se uobičajeni ženski zvukovi…’. Meni osobno to nije bilo ni zanimljivo pa sam samo čekao da prođe – ispričao je jedan od sudionika suđenja od prije 20 godina.

Fotke i snimke su se, pisalo se u vrijeme skandala, rado gledale i među zastupnicima u Saboru, a u samo tri dana od objave snimku je na internetu pretražilo milijun ljudi. Najviše njih, čak oko 700 tisuća, bilo je iz BiH.

Podsjetimo, Severina je nedavno proslavila svoj 52. rođendan, a na društvenoj mreži Instagram podijelila je brojne čestitke koje su joj pristizale, a objavila je i nekoliko snimki s proslave rođendana koji je za svoju obitelj i prijatelje priredila u jednom poznatom zagrebačkom restoranu. Na društvenoj mreži TikTok objavila je i video u kojem je u plesnom zanosu dok u pozadini svira hit Lepe Brene “Kolovođa”, a na Instagramu je podijelila i video u kojem su joj njezini članovi obitelji i prijatelji uputili čestitke, a emotivna je bila čestitka njene mame Ane.

Foto: Hina