Miro Bulj upozorava: Mesić mi se želi osvetiti. Objasnio je i zašto ga je nazvao klevetnikom i elementarnom nepogodom

Miro Bulj upozorava: Mesić mi se želi osvetiti. Objasnio je i zašto ga je nazvao klevetnikom i elementarnom nepogodom

Zastupnik Miro Bulj najavio je današnje ročište u sudskom procesu koji bivši predsjednik Stipe Mesić vodi protiv njega.

“Danas na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu u 12 i 30 sati novo ročište, za tužbu koju je protiv mene podnio Stipe Mesić jer sam ga nazvao klevetnikom i elementarnom nepogodom za hrvatski narod.

Na zadnjem ročištu sutkinja Janja Marijan Žabek odbila je moje dokazne prijedloge, a odbila je i svjedoke Vladimira Šeksa, Josipa Manolića, Davora Božinovića, Marijanu Petir, Tomislava Karamarka… sve Mesićeve bivše suradnike, kao i preslušavanje snimki Mesićeva govora u Sydneyju i snimke priloga koji govori o čekovima koje je dobio od iseljenika.

Mesić mi se želi osvetiti jer mu je teško pao moj prijedlog zbog kojeg mu je Most dok je bio u Vladi Republike Hrvatske ukinuo Ured bivšeg Predsjednika. Narode, slažete li se da je Stipe Mesić klevetnik i elementarna nepogoda za hrvatski narod”, najavio je Bulj.

Podsjetimo, nakon što je Mostov saborski zastupnik Miro Bulj u veljači 2019. na Facebooku napisao za bivšeg predsjednika RH Stipu Mesića da je “elementarna nepogoda za Hrvatsku i klevetnik naše države”, nije dugo trebalo da zaradi tužbu zbog narušavanja časti i ugleda “tešku” 30 tisuća kuna.

Foto: Hina