NOVE INFORMACIJE: Najmanje jedan Boys iz Grčke sudjelovao u napadu na maloljetnike u Vukovaru

NOVE INFORMACIJE: Najmanje jedan Boys iz Grčke sudjelovao u napadu na maloljetnike u Vukovaru

Jedan od napadača privedenih u Vukovaru bio je pritvoren u Grčkoj, neslužbeno doznajemo iz pouzdanih izvora. Također, postoji vjerojatnost da je i još jedan napadač iz Vukovara također proveo četiri mjeseca u grčkom pritvoru, doznaje Večernji list.

Šef vukovarske policije Vlado Božić u razgovoru za RTL Danas otkrio je da su napadači na mladiće u centru Vukovara, pronađeni u apartmanu. Policija je utvrdila i da su pripadnici navijačke skupine. ‘Svi oni su od ranije poznati policije. Višestruko puta su prijavljivani za više kaznenih djela i prekršaja. Pogotovo s kaznenim djelima s elementima nasilje, između ostalog i tučnjava’, rekao je. 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: PODRŽALA AGRESIJU: Tko je “hrvatska liječnica” kojoj je Putin dodijelio rusko državljanstvo?

Dodao je također i kako je ‘motiv ovog kaznenog djela još uvijek predmet kriminalističkog istraživanja’.

Nakon što je ranije uhićen 23-godišnjak, policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske priveli su još tri muškarca koja se dovode u vezu s napadom na maloljetnike. Podsjetimo, do napada je došlo u Vukovaru 6. siječnja oko 22.25 sati, javlja Večernji list.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Zrakoplovni analitičar bio je jasan: Moram priznati da se ne bih vozio s Boeingom 737 Max. Taj avion ima toliko problema

“Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su intenzivnim radom locirali te priveli u Policijsku postaju Vukovar tri muške osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem. Policija nad njima provodi kriminalističko istraživanje te nastavlja s daljnjim radom na utvrđivanju svih sudionika ovog događaja”, izvijestila je danas policija. Ranije uhićenom 23-godišnjaku određen je jučer istražni zatvor.

Foto: Hina