Plenković u humanitarnoj akciji sa Severinom, Rozgom i Huljićem: Zašto je Jelena Veljača prozvala predsjednicu Kolindu?

Plenković u humanitarnoj akciji sa Severinom, Rozgom i  Huljićem: Zašto je Jelena Veljača prozvala predsjednicu Kolindu?

U organizaciji udruge Spasi me u zagrebačkom hotelu Esplanade održana je humanitarna večera na kojoj su se prikupljala sredstava koja će  uplaćena u fond udruge za hitnu pomoć i zaštitu žrtava obiteljskog nasilja.

Na donatorsku večeru stigao je i premijer Andrej Plenković, ali ne i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, što je posebno razočaralo jednu od inicijatorica akcije Jelenu Veljaču.

“Razočarana sam kao žena što Kolinda Grabar-Kitarović nije s nama. Nadala se sam se da će kao žena odlučiti pružiti nam potporu. Jer, ima imidž u svijetu i nasilje je žensko pitanje pa bi nam njena potpora jako pomogla. Pozvali smo je, razlog zašto nije došla nismo dobili, ali valjda nije smatrala da je to dovoljno važno u njezinom rasporedu”, izjavila je Veljača za RTL.

Na donatorskoj večeri prikupljeno je oko  160.000kuna, a među sudionicima su  bili Severina, Tonči Huljić, glumica  Ana Begić Tahiri …

Foto: Damir Senčar/Hina