Bandićev bliski suradnik ustraje na lažima doktora Gzima Redžepija: Pozvao je na kažnjavanje Teleskopa koji je otkrio istinu o Bandićevoj smrti

Bandićev bliski suradnik ustraje na lažima doktora Gzima Redžepija: Pozvao je na kažnjavanje Teleskopa koji je otkrio istinu o Bandićevoj smrti

Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za obrazovanje te član predsjedništva Stranke rada i solidarnosti Ivica Lovrić u N1 Studiju uživo komentirao je okolnosti smrti Milana Bandića i lokalne izbore.

“Ne bih se bavio spekulacijama i ne bih komentirao napise žute šampe. Ono što je javnosti prezentirano, to se dogodilo, ostalo su spekulacije i fake news”, rekao je Ivica Lovrić o pisanju da se pokojni zagrebački gradonačelnik nije nalazio na mjestu koje se spominjalo. Čak je pozvao na kažnjavanje medija koji su  otkrili  istinu. Očito je  mislio na Teleskop koji je prvi otkrio da  Gzim Redžep nije bio s Bandićem kada je doživio srčani udar te da je Hitna pomoć došla u zgradu gdje živi bliska Bandićeva suradnica Natalija Prica.

“Nemam sumnje. Istina je uvijek samo jedna. Pisati o pokojniku na ovakav način u normalnim je demokracijama zakonski zabranjeno i kažnjivo. Imali ste situaciju uvrede pokojne ministrice u Austriji i sud je sankcionirao medij koji je to radio. Vidjet ćemo što će se dogoditi, to je nedopustivo u normalnoj demokraciji”, dodao je. Lovrić koji očito ustraje na dosadašnjim tvrdnjama  doktora Gzima Redžepija koji  tvrdi da je bio s Milanom Bandićem kada je doživio srčani udar.

Ivica Lovrić bi zabranio da mediji pišu istinu o smrti Milana Bandića

Podsjetimo, Teleskop je u seriji tekstova dokazao da je Gzim Redžepi obmanjivao Hrvatsku javnost i da nije govorio istinu. Kada je doživio infarkt Milan Bandić je bio u stanu svoje bliske suradnice Natalije Price.

Gzim Redžepi je došao u stan tek nakon  što je pokojni gradonačelnik doživio srčani udar. Očito je da su Bandićevi prijatelji i bliski suradnici  pokušali prikriti ključne detalje vezan uz smrt gradonačelnika.

Ovo su naši tekstovi u kojima smo dokazali da su bliski Bandićevi suradnici obmanjivali hrvatsku javnost.

VELIKI DOSJE O SMRTI MILANA BANDIĆA: Kada je doživio srčani udar bio je sa svojom bliskom suradnicom Natalijom Pricom u njezinom stanu. Doktor Redžepi je došao tek nakon kobnog infarkta

REKONSTRUKCIJA POSLJEDNJIH SATI ŽIVOTA MILANA BANDIĆA: Je li prekasno pozvana Hitna pomoć? Zašto je doktor Redžepi obmanjivao hrvatsku javnost?

EKSKLUZIVNO: Teleskop ima potvrdu: Hitna služba došla je na adresu na kojoj živi Bandićeva bliska suradnica Natalija Prica