Iritantna je medijska mašinerija koja stoji iza Aleksandre Prijović: Što više pišu o popularnoj pjevačici, to manje znam o njoj. Kao da im je netko napisao tekstove

Iritantna je medijska mašinerija koja stoji iza Aleksandre Prijović: Što više pišu o popularnoj pjevačici, to manje znam o njoj. Kao da im je netko napisao tekstove

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb opravdao je sva očekivanja, te ih je čak i nadmašio.

Aleksandra je koncert otvorila pjesmom “Za nas kasno je”, nakon koje se obratila publici. Gosti na prvom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb su Željko Samardžić i Aco Pejović, a očekuje se da će joj se na jednom pridružiti i naša popularna pjevačica.

“Dobra večer Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred svoju publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću uzvratiti na jedini način na koji mogu, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve. Volim vas”, poručila je s pozornice u srebrnoj haljini, prenosi Dnevnik.hr.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Fatalna bankarica koja je poticala fratra na kazneno djelo: Vratila Crkvi 2,5 milijuna kuna i luksuznu jahtu

Na pozornici su joj se pridružili Aco Pejović i Željko Samardžić. S Acom je izvela njihovu zajedničku pjesmu Litar vina, litar krvi, a zatim je on nastavio sa svojim hitovima.

“Čast i zadovoljstvo mi je što si tu sa mnom”, rekla mu je Aleksandra. “Iako si bolestan, došao si. Ovo ti nikada neću zaboraviti”, dodala je. RTL neslužbeno doznaje da bi joj se druge dane na pozornici mogle pridružiti Lepa Brena i Jelena Rozga.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: VIDEO: Karolina Vidović Krišto: Možete li zamisliti ovu situaciju. Novinar Jutarnjeg lista ima informaciju da Vujnovac uplaćuje novac na Plenkovićev tajni račun

Nevjerojatno je koliko se hrvatski mediji trude prikazati da je koncert Aleksander Prijović neviđeni spektakl koji se mora vidjeti. Možda je to točno, ali tolika količina jeftinog PR-a i publiciteta počinje iritirati i one koji sa simpatijama gledaju na koncert mlade pjevačice rođene u Belom Manastiru. Medijska mašinerija ništa ne prepušta slučaju i pumpa sve do krajnjih granica.

Problem je u tome što su toliko pretjerali da se više ne može realno ni sagledati koliko stvarnog potencijala ima Aleksandra Prijović, a očito ima, a koliko je sve to plod neviđene medijske kampanje, a dobrim dijelom i manipulacije. Evo , sada bi se svi mi trebali oduševljavati samo zato što je Aleksandra Prijović na svoj koncert pozvala svoju svekrvu Bernu i što je na njezin koncert došao Modni Mačak.

Foto: Instagram