Ivan Pernar traži posao: Odredio je i svoju cijenu. Ali ima i jedan problem

Ivan Pernar traži posao: Odredio je i svoju cijenu. Ali ima i jedan problem

Bivši saborski zastupnik Ivan Pernar vraća se u Hrvatsku nakon tromjesečnog boravka u Africi. Preko svog kanala na Telegramu objavio je svojevrsni oglas uk kojemu traži posao i plaću od najmanje 4000 eura.

“Ako ima netko posao za mene gdje je plaća očekivana minimum 4000 eura, neka javi. Želim raditi, ali i zaraditi.

Budite bez brige, ne cinkarim bivšeg/sadašnjeg poslodavca, jer bi time nepovratno izgubio povjerenje nekog budućeg.

Posao ne mora biti u HR, odan sam i neću vidjeti ništa što nisam trebao vidjeti. Znam upravljati vozilima i plovilima, kao i rukovati oružjem. Jedini problem je zabrana ulaska u SAD.

Molim mainstream medije da prenesu objavu”, napisao je Pernar koji bi se u ponedjeljak treba pojaviti u emisiji Bujica Velimira Bujanca.

Ivan Pernar je tri mjeseca boravio u Zambiji gdje je na sudu u Ndoli svjedočio u korist tužiteljstva u procesu protiv osmero hrvatskih posvojitelja, koje se sumnjičilo za trgovinu djecom, a koji su 1. lipnja oslobođeni optužbi. Tamo se, između ostalog, zarazio malarijom, a nakon objavljene presude napisao je kako je ‘dao sve od sebe da ih osude, međutim, u tome nije uspio’.

Nakon što su Hrvati pušteni iz Zambije i stigli u Hrvatsku, na društvenim mrežama se izjadao da je ‘umoran od Afrike i da jedva čeka doći kući’.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Nenad Bakić: Ovo su razlozi zašto trebate tužiti Faktograf. Oni su obični cenzori

VIDEO: Zastupnica Vesna Vučemilović upozorava. “Afrikanist” Saša Ričković je priznao da je krujumčario dijete iz Konga u Zambiju

Foto: Hina