Jadranka Kosor i Vesna Vučemilović opasno zaratile: Dežurna alapačo. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Seka se prekobicnula

Jadranka Kosor i Vesna Vučemilović opasno zaratile: Dežurna alapačo. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Seka se prekobicnula

U Sabor je ušla na listi Suverenista, a onda, unatoč odluci čelnih tijela te stranke i predsjednika Marijana Pavličeka, ipak odlučila podržati Plenkovićev HDZ i partnere.

Vesna Vučemilović, o njoj je riječ, nekadašnja članica Domovinskog pokreta dok je tamo šefovao njezin rođeni brat Miroslav Škoro, zbog tog je poteza isključena iz Suverenista, a navukla je i bijes dijela javnosti. Onog oporbenog osobito, javlja Jutarnji list.

Posljednja koja ju je napala je bivša čelnica HDZ-a i Vlade Jadranka Kosor, koja je na X-u koji se nekad zvao Twitter ustvrdila: – Veli seka da ona ne bi bila 4 godine u opoziciji i primala plaću pa je radije podržala AP protiv kojeg je bila u opoziciji jer je smisao opozicije u demokracijama da bude korektiv vladajućima. Prekobicnula se, bude nagrađena, vrag odnio sram i obraz.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Hrvatska pjevačica: Hvala Bogu što Hrvatska nije pobijedila. Sotonisti bi obeščastili tlo naše Domovine

Vesna Vučemilović dosad je već nekoliko puta pokazala da nikome ne ostaje dužna, pa tako na njezin odgovor nekadašnjoj premijerki nije trebalo dugo čekati. Ona je, pak, odabrala društvenu mrežu koja se nekad zvala Facebook:

Gle tko se javio. Dežurna hrvatska internetska alapača. Osoba koja nikad u životu nije nijedne izbore dobila na svoje ime nego je uvijek bila postavljana na funkcije, radi frizure. Jedino u životu što je dobro radila je cinkanje. Njezina jedina ostavština se može sažeti u pet riječi: “Kud Ivo, tud i ja”.

Foto: Hina