Otišao jedan krak Bandićeve hobotnice: Gzima Redžepi i Natalija Prica podnijeli ostavke

Otišao jedan krak Bandićeve hobotnice:  Gzima Redžepi i Natalija Prica podnijeli ostavke

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević donio je odluku o razrješenju i imenovanju predsjednika i članova Upravnih vijeća. Jedna od osoba koju je razriješio odlukom od 16. rujna 2021. je Natalija Prica, bliska suradnica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića koja je bila s njim kada je doživio srčani udar.

“Dužnosti člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti, Zagreb, Rockefellerova 3, razrješuje se dr. sc. Natalija Prica, dr. med. dent”, stoji u odluci i zaključku o razrješenju člana Upravnog vijeća Specijalne bolnice za plućne bolesti.

U obrazloženju također stoji kako je Prica sama podnijela neopozivu ostavku, prenosi Jutarnji list.

Gzim Redžepi

Osim nje, Tomašević je razrješio i predsjednika Upravnog vijeća Doma zdravlja Zagreb – Centar, dr. sc. Gzima Redžepija, dr. med. U obrazloženju je napisano kako je sam Redžepi podnio neopozivu ostavku. Redžepi je razriješen i s pozicije predsjednika Upravnog vijeća KB Sveti Duh. Razlog je također neopoziva ostavka.

Podsjetimo, Redžepi je javnosti postao poznatiji nakon USKOK-ove istrage zbog pokušaja utjecaja na vještaka u vezi sa skrbi zajedničkog sina Milana Popovića i pjevačice Severine Kojić i to u korist srspkog poduzetnika.

Tomašević razriješio i predsjednika Upravnog vijeća Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba i bivšeg ministra zdravstva, prim. Sinišu Vargu, dr. med. dent. I on je podnio neopozivu ostavku.

Možda vas zanima: REKONSTRUKCIJA POSLJEDNJIH SATI ŽIVOTA MILANA BANDIĆA: Je li prekasno pozvana Hitna pomoć? Zašto je doktor Redžepi obmanjivao hrvatsku javnost?

VELIKI DOSJE O SMRTI MILANA BANDIĆA: Kada je doživio srčani udar bio je sa svojom bliskom suradnicom Natalijom Pricom u njezinom stanu. Doktor Redžepi je došao tek nakon kobnog infarkta

Bandićev bliski suradnik ustraje na lažima doktora Gzima Redžepija: Pozvao je na kažnjavanje Teleskopa koji je otkrio istinu o Bandićevoj smrti

Foto: Hina