Ugledni novinar ponovno ustao protiv licemjerja i dvostrukih kriterija: Šutjeli ste kada su mene napadali, ponižavali i diskreditirali

Ugledni novinar ponovno ustao protiv licemjerja i dvostrukih kriterija: Šutjeli ste kada su mene napadali, ponižavali i diskreditirali

Ugledni novinar Boris Mišević komentirao je društvenu i političku klimu u Hrvatskoj. Iako nije izrijekom spominjao o čemu je riječ, razvidno je da je mislio na slučaj “Zambija” i sve ono što se događalo tijekom uhićenja i sudskog proces protiv optuženih Hrvata. Podsjetio je na vrijeme pandemije kada je on bio izložen neviđenim napadima i uvredama, a današnji “borci” za razna prava su šutjeli pa čak potajno i odobravali takve napade.

“Svi koji sada glume neku zabrinutost za nečija prava i za kao neku medijsku etičnost u izvještavanju a 3 godine su šutjeli kao zaliveni na najveća kršenja ljudskih prava ikad, na huškanja, ponižavanja ad hominem, diskriminiranja, zahtjeve za otkazom zbog iskazivanja mišljenja, javna diskreditiranja i linč, zatiranja slobode govora, cenzuru i prozivanja zbog prava izbor, su školski primjeri one najsramotnije ljudske osobine; dvoličnosti&licemjerja.

Što mene recimo niste štitili i bili zabrinuti za mene kad su me razapinjali jer sam, vidi čuda 😂, objavljivao službene istinite statističke podatke i ukazivao na problem? Kad sam govorio slobodno što mislim? Kad su mi obitelj razapinjali i udarali me kvarno sa svih strana?Ili jesi ili nisi frende. Nema između. Ljudi to vide i osjećaju. Znaju dobro tko je tko. A tko što nije.Narod ne možeš prevariti”, Napisao ej Boris Mišević koji je bio izložen neviđenim napadima samo zato što se zalagao za blaže mjere u vrijem covida i što je bio protiv cijepljenja djece.

Podsjetimo, novinar Boris Mišević izložen je primitivnim napadima i vrijeđanju na nacionalnoj osnovi.

“Nakon svih pritisaka evo krenule su i ove divne šovinističke poruke. Laži i diranje u moju majku. Spominjanje nacionalnosti kao pokušaj diskreditacije! Bravooo majstori!! Što je sljedeće baš me zanima. Kad vidim ovakve ljigarije, one me samo učine jačim i spremnijim u borbi za normalan život”, napisao je Boris Mišević.

Izvjesni Ilija Rozić je na rimitivno na nacionalnoj osnovi vrijeđao Borisa Miševića i njegovu majku. Boris koji je s 10 godina došao u Zagreb iz Beograda jer mu je majka dekretom druga Tita poslana da bude guvernerka Hrvatske narodne banke, dobro se uklopio u ovome društvu, ima hrvatsko i svoje srpsk državljanstvo.

Radi svoj posao profesionalno koliko mu prilike dozvoljavaju”, napisao je Ilija Rozić na što mu je Boris Mišević odgovorio.

“Moja majka je bila jedan od boljih stručnjaka direktora deviznih rezervi. Nije bila guvernerka. Drug Tito je već bio mrtav kada smo se preselili u Zagreb tako da ste malo promašili”, stoji u Miševićevom odgovoru. Uslijedile su reakcije i brojni komentari u kojima se daje potpora napadnutom novinaru.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI: Fina tvrdi da je Mate Rimac 3. svibnja 2023. predao sva izvješća za 2021. godinu: Ali zašto joj ne smeta što je kasnio deset mjeseci

Pernar: Želim “osvojiti” titulu homofoba godine i postati nepopularniji od Plenkovića i Milanovića

Foto: Društvene mreže