Teleskop je prvi objavio da se Ćiro cijepio u Zaraznoj kod Alemke Markotić: Evo njegovog objašnjenja

Teleskop je prvi objavio da se Ćiro cijepio u Zaraznoj kod Alemke Markotić: Evo njegovog objašnjenja

Ćiro Blažević je danas priznao da se cijepio u Hrvatskoj.

“Malo Srbija, malo Zagreb. Naravno, u Zagrebu sam se cijepio. Ja pripadam ugroženoj skupini”, kazao je Ćiro na pitanje gdje se cijepio pa dodao:

“Morao sam na neki način ismijati one koji su prikucali uza zid ljude koji su se cijepili. I onda sam rekao da se malo našprdam s vama. Kulminacija svega je bila kako je gospođa Alemka mogla majku cijepiti”, kazao je Ćiro.

Kaže da se se cijepio redovnim putem.

“Mene su iz Vlade zvali da se cijepim jer je bila neka konfuzija da se ljudi neće da cijepe pa ako se njihov Ćiro cijepi, onda nema razloga da se ne cijepe. Zvao me odgovorni za šport. Čujte, ja imam neke principe koje ćete vi razumjeti. Nema razloga da ja sada. ako me netko pozove da morate reći, onda ću reći”, kazao je Ćiro i za kraj poručio:

“Prošao sam zahvaljujući svom poslu cijeli globus. Upoznao sam mnogo pametnih, manje pametnih i glupih. Svi oni koji neće da se cijepe su glupi”, rekao je na kraju Ćiro Blažević za RTL.

Reakcija iz Vlade za RTL

Pitali smo Vladu tko je Ćiru zvao i cijepio – potvrđuju da su bivšeg izbornika zvali iz Ministarstva sporta i najavili su mogućnost cijepljenja zajedno sa skupinom drugih javno poznatih sportaša u godinama u sklopu promocije cijepljenja.

No, od takve promocije se odustalo zbog nestašice cjepiva u siječnju, pa iz Vlade poručuju da ne znaju u čijem aranžmanu i gdje se cijepio Ćiro Blažević.

Podsjetimo , Teleskop je  jučer prvi ekskluzivno objavio da se  Ćiro Blažević najvjerojatnije cijeipo u Zaraznoj kod Alemke Markotić.

Dobili smo informaciju iz  dobro obaviještenih izvora da je popularni trener dolazio u Zaraznu i da je najvjerojatnije tamo dobio cjepivo.

“Ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je cijepljen jer to nisam vidio, ali znam da je Ćiro Blažević dolazio u Zaraznu. Pretpostavljam da je i cijepljen u Zaraznoj”, izjavio je naš sugovornik.