Matko Škalamera pušten iz pritvora: Zašto je Arsić ispitan u svom domu?

Matko Škalamera pušten iz pritvora: Zašto je Arsić ispitan u svom domu?

Dobrivoja Arsića, napadnutog na Viškovu kod Rijeke, su danas na njegovoj kućnoj adresi ispitale dvije tužiteljice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci. Škalamera, koji je bio zatvoren zbog sumnje u taj napad, danas je oko 14 sati pušten na slobodu. Jedini uvjet da Škalamera izađe iz zatvora jest da se ispitaju svi svjedoci, što je i obavljeno.

“Ja se zahvaljujemo svojim odvjetnicima, molim vas imajte razumijevanja oni će vam dati sve moje izjave. Hvala vam puno”, kratko je izjavio Škalamera na izlasku iz istražnog zatvora., javlja N1.

Kako neslužbeno doznajemo, Arsića su jutros na njegovoj kućnoj adresi ispitale dvije tužiteljice Općinskog državnog odvjetništva u Rijeci što je Arsić potvrdio u telefonskom razgovoru.

Naime, nakon svjedočenja Arsića i supruge više ne postoji mogućnost utjecaja na svjedoke ovog incidenta u Mavrima, koji zadnjih dana izaziva burne reakcije u javnosti, pa je Škalamera pušten.

Podsjećamo, određen mu je istražni zatvor od 30 dana nakon što ga je Arsenić prijavio za napad prije tri dana u Viškovu.

Škalameri su neposredno nakon optužbi i istražnog zatvora potporu izrazili HGSS i navijačka skupina Armada koja je za danas u 19.30 planirala mirno okupljanje ispred istražnog zatvora u Rijeci.

Foto: Twitter